Pénisz Méret Növelés

image

Információ valamiről - hogyan lehet nagyítani a pénisz

Az intim helyek paraméterei lényegében minden fiatal srácot zavarnak. Sokak számára úgy tűnt, hogy péniszük mérete nem elég nagy, ezért vágynak a reproduktív szerv növelésére. Gyakran előfordul, hogy ezt a férfiasság építésére szolgáló begovel extender-nek is nevezik, kihasználva a lakosság erős fele iránti keresletet.

Valóban meg lehet hosszabbítani a férfi szervet?

Sokan érdekli, hogy lehetséges-e a szexuális központ meghosszabbítása az eszköz segítségével.

Számos tanulmány elvégzése után a pszichológusok azt találták, hogy az extender lehetővé teszi:

- Hosszabbítsa meg a prosztatát három-5 centiméterrel; - növelje a térfogatot a második-3 százalék centiméterrel; - növelje a fej méretét; - egyenesítse ki az ívelt fallust; - javítsa az intim szenvedélyt és növelje az erekciót; - nyújtsa ki a fitymát.

Az alkalmazkodás lehetőségeinek elemzésével nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy segítségével nemcsak a pénisz méretei merev állapotban változnak, hanem a szexuális funkció is növekszik. A pénisz meghosszabbítása pozitív hatással van a srácok önértékelésére is. Kiderül, hogy magabiztosabbak a férfi hatalomban, saját tehetségükben és szexuális lehetőségeikben.

Egyes orvosok javasolják a hosszabbító használatát akciók után, péniszhosszabbító szoftver. Ez a készülék jó helyzetben rögzíti a szervet, és felgyorsítja a károsodás regenerálódását.

Mint minden más berendezés bővítése a fallosz, a pénisz bővítő pozitív és negatív oldala. Először is be kell lépnie az eszköz előnyeibe.

A bővítők előnyei a következők:

- A kamera hosszú nyomást gyakorol a péniszre. Így a férfi szerv növelésére szolgáló extender eredménye örökre megmarad. Ez megkülönbözteti a miénket sok más pénisznövelő termék között, mivel az életre gyakorolt hatás rövid életű. - A bővítő használata ártalmatlan az egészségre. Azok a srácok, akik úgy döntenek, hogy igénybe veszik készülékünk szolgáltatásait, nem fogják károsítani a péniszet.

- Az extender nemcsak a tapasztalatlan srácoknak, hanem az erősebb szex képviselőinek is segít az életkorral kapcsolatos változásokban. De emlékeznünk kell arra, hogy a fiatalok képesek lesznek jobb eredményt elérni. - Ha rendszeresen igénybe vesz egy hosszabbítót, a pénisz keménysége javulni fog. - Növeli azoknak a srácoknak a libidóját, akik mindent felhalmoztak, impotenciával. A bővítők hátrányai lényegesen olcsóbbak, mint az előnyök. Mindhárom korrelál az eszköz helytelen alkalmazásával. Például, ha helytelen a készülék használata, az eper szerelmeseinek vér stagnálása lesz, ami duzzanatot okoz a szerven.

Mielőtt felépítené a péniszet egy bővítővel, jó tanulmányozni bármilyen más típusú eszközt. Ma különböző típusú eszközök vannak, amelyek szó szerint bárki számára alkalmasak.

A srácok körében népszerűek a nemi szervekhez speciális hurokkal rögzített szerkentyűk mechanikus modelljei. Ezek a hosszabbítók kezdeti modelljei, amelyeket manapság fokozatosan új eszközök váltanak fel. Az orvosok nem javasolják ezeknek a modelleknek a használatát, mert a legtöbb hátrányuk van:

- Hosszú használat esetén az epidermisz erős feszültségének érzése van. - Megzavarja a vizelet áramlását a húgyhólyagból. - Viselése közben megnyomja a pénisz fejét. - Helytelen megközelítéssel károsítja a fitymát és a szerv többi felületét.

A mechanikus lányoknak is vannak olyan árnyalatai, ahol jobb megismerkedni, mielőtt használnák őket. A mechanikus vagy flagelláris típusú eszközök ellenjavallt korlátozott fejű vagy vénás horonyú srácok számára.

Az eredetibb és produktívabb modellek a szivattyúhoz hasonló vákuumhosszabbítók. A reproduktív szerv felépítésére szolgáló ilyen bővítő önállóan szabályozza a légkör nyomását a tartályban, ahol a pénisz került. A nyomásszabályozás a modulba beépített szivattyú miatt valósul meg.

A készülék vételének hatását a szivattyú által kiszivattyúzott levegő után figyeljük meg. Az alacsony nyomás betartásával a pénisz kapillárisai kibővülnek, míg a hálózatban a pénisz megnyúlása észrevehető. Az alacsony nyomás is befolyásolja a kavargó testeket. Méretük növekszik, ami miatt a pénisz bőre rugalmas és gyönyörű lesz.

A legtöbb vákuum eszköz meglehetősen hasonló, és szinte egyáltalán nem különbözik egymástól. De mindennek ellenére vannak különbségek a számban. A gyártók arra törekszenek, hogy olyan modelleket állítsanak elő, amelyek különböznek egymástól, ezért új funkcionális potenciállal és szokatlan megjelenéssel látják el őket.

Övtípus

Egyesek számára ajánlott ezt a lehetőséget használni, mivel rendkívül hatékony. Ha övkészüléket használ, 30 nap alatt sikert érhet el. Ez a kábel különbözik a többi modelltől a szexuális szerv egyszerűsített rögzítési rendszerével.

A modul felszereléséhez használjon speciális szilikon övet, amelyet együtt hajtanak végre. Gondosan rögzítve van a pénisz alján. Nem szabad túlságosan túlterhelni az övet, és nem szabad elrontani a bőrt, és még mindig nem akadályozhatja a vér áramlását a szervbe. Egyes modellek nem szilikonnal vannak felszerelve, hanem bőrpántokkal, amelyek megnövelt élettartamot biztosítanak.

Használat

Ahhoz, hogy megtudja, hogyan kell megfelelően növelni a péniszet egy hosszabbítóval, meg kell vizsgálnia egy ilyen eszköz használatának jellemzőit.

Rögzítés

A bővítő használata akkor kezdődik, amikor a reproduktív szervhez csatlakozik. Az ilyen eszköz használatának eredménye a helyes rögzítéstől függ. Annak érdekében, hogy gond nélkül helyezze a péniszre, kövesse ezeket a tippeket:

- Először a reproduktív szervet gondosan elindítják egy speciális gyűrűbe, most pedig a berendezést az alapra rögzítik. - Ha a rádióvevő a falluson van, a súlyzók fokozatosan kicsavarodnak. Ki vannak csavarva, mielőtt az epidermisz erős meghúzódása a péniszen terjedne. - 5-15 perc elteltével a súlyzók meghosszabbodnak.

Használati idő

Annak érdekében, hogy hogyan lehet megnövelni a pénisz műtét nélkül egy hosszabbító segítségével meg kell érteni a használat időtartamát. Célszerű felismerni, hogy egy ilyen eszköz nem képes gyorsan meghosszabbítani a tömlőt, ennek megfelelően több mint tíz napig viselik. Ugyanakkor a készülék hossza minden nap növekszik, így a szerv fokozatosan nyúlik.

Nem viselheti a készüléket egész nap, mert negatívan megváltoztatja a bőrt. Az orvosok előírják, hogy ne enyhítsék a stresszt napi két vagy három órán keresztül. Az alkalmazás első 7 napján ez az idő elfogadhatónak tekinthető. Fokozatosan a bővítő élettartama napi 5 órával nő.

A készülék használatának pontos időtartamának meghatározásához konzultálnia kell orvosával. Csak ő fogja meghatározni az extender viselésének optimális időtartamát.

További tippek

A péniszbővítéshez használt eszközök használata előtt ajánlott további ajánlásokat tanulmányozni, amelyek lehetővé teszik a potenciális problémák elleni küzdelmet a bővítőn való áthaladás során.

Gyakran problémák merülnek fel az eszköz használatának első két-négy napján. Az orvosok ezt az intervallumot adaptívnak tartják, mivel a kezdeti napokban a férfiak megszokják az alkalmazkodás újdonságait és a repülő kártevők nem szabványos érzéseit. A fájdalom minimalizálása érdekében tanácsos csökkenteni a pénisz ruházatára gyakorolt hatást. Tehát a közeljövőben nem kell szorosan meghúzni a hosszabbítót, vagy egész nap viselni.

Egy másik jelentős tanács, amelyet meg kell emlékezni, a férfi méltóság elhelyezésével rendelkező ügyfelek kiszolgálása. A készülék rögzítésekor a tömlőt le kell engedni. A szakértők biztosak abban, hogy a fotófüggönyök elhelyezkedése segít a pénisz nyújtásában anélkül, hogy károsítaná sejtjeit és szöveteit. De ahhoz, hogy a felső és alsó bőr egyenletesen nyúljon, meg kell változtatnia a pénisz helyzetét.

Lehetőség van házi készítésű eszköz használatára?

Sok ember érdekli, hogy lehet-e házi készítésű hosszabbítót használni a pénisz bővítéséhez? Természetesen bárki létrehozhat egy szellőztetett eszközt, mivel sok részletes konzultáció van az interneten történő kiadásról. De nem minden körülmények között a házi bővítők használatának eredményei pozitívak. Gyakran a pénisz bőre pirosra vált egy házi extender után.

A szexológusok számára ajánlott, hogy csak toleráns és hipoallergén anyagokból készült eredeti eszközöket részesítsenek előnyben.

Nem ajánlott házi hosszabbítók használata.

Gyakorlatilag minden srác arra gondolt, hogy megnyújtja saját intim péniszének hosszát. Végtére is, néha azt szeretné, hogy a pénisz mérete még néhány centiméterrel nagyobb legyen. Annak érdekében, hogy valóban meghosszabbítsák a reproduktív szervet, ajánlott élvezni a bővítők típusát és a használatuk finomságait.

image